epilepsiforeningen.nsk@gmail.com

Epilepsiföreningen Norra Skåne firar 40 årsjubileum

Den 24 april firar Epilepsiföreningen Norra Skåne 40 årsjubileum. Normalt sett så brukar vi fira våra jubileer med fest och pompa men på grund av pandemin får vi i år fira för oss själva nu i april och kan bara hoppas på att vi kan ställa till med en riktigt hejdundrande fest i höst eller vinter.

Epilepsiföreningen

Det fasta telefonnr upphör den 30/9.

Minigolf i Hässleholm

Den 26 september tänkte vi spela minigolf på Hässleholmsgården. Vi träffas kl 14.00, föreningen står för banavgifterna. Anmälan senast 15 september till kansliet.

Mini-Jumbo

i Höganäs för dig med funktionsnedsättning.
En åkturnmed sidovagn eller raggarbil
När: 25 september
Tid: 13 - 16
Plats: Outletområdet Verkstadsgatan 13, Höganäs
Anmälan senast 11 september
jensen.leino@telia.com eller 070 - 258 28 13 eller
kjellochmajlis@hotmail.com eller 070 - 641 51 12

Jubileum

Påminner om detta datum, separat inbjudan kommer senare när alla detaljer är på plats! Eftersom vi inte hade möjlighet att fira vårt 40-års jubileum i våras på årsdagen tänkte vi att vi kanske kan anordna ett firande på 40-och-ett-halvårsdagen. Så boka in 24 oktober i almanackan så återkommer vi med information om firandet så fort allt är klappat och klart. Beroende på restriktioner och utvecklingen av Covid-19-pandemin, förstås.

Lone Star

29 - 31 oktober
Epilepsiföreningen Skånes barn- och ungdomsgrupp bjuder in till helgläger på Lone Star i Höör.
Anmälan senast den 24 september till barnungdom@epskane.se se separat inbjudan

Ystad Saltsjöbad

Epilepsiföreningen Skåne inbjuder till en spahelg på Ystad Saltsjöbad. se separat inbjudan